Over ons

Onze passie én ons vak is mensen helpen bij het vinden en behouden van een baan. Onze kracht schuilt in een uitstekende samenwerking met opdrachtgevers en werkgevers, onze jarenlange ervaring met de doelgroep, grondige kennis van het vak, een voortvarende aanpak en professionele manier van werken.

De redenen waarom onze cliënten ons nodig hebben, zijn heel verschillend. Van een lichamelijke of psychische beperking tot een periode van werkeloosheid of ziekte bij de huidige werkgever. Wij werken in opdracht van cliënten, werkgevers, kerkenraden, UWV, gemeenten, verzekeraars en arbodiensten. Dat doen we vanuit onze christelijke levensovertuiging. Gedreven, praktisch en met een warm hart.

U kunt bij onze adviseurs terecht met vragen over:

 • Re-integratie en coaching

 • Ontslagbegeleiding

 • Nieuwe werknemers

 • Arbeidsdeskundig onderzoek

Onze diensten:

We wisselen graag eens van gedachten over:

Heeft u vragen over onze diensten? Neem contact met ons op via (0180) 44 26 43. Of stuur uw vraag per e-mail naar info@talentavoorondernemers.nl

Maak kennis met onze adviseurs

 • img
  Theo Ebbers
  Senior coach - Arbeidsdeskundige

  Ik word enthousiast van mensen die doen waar ze goed in zijn. Nog mooier: als ze met hun talenten voor anderen iets gaan betekenen. Ik help je focus te bepalen. Maak keuzes op basis van je kracht. Dit kan zijn in je ontwikkeling, of bij het vinden van een nieuwe baan. Wees eerlijk naar jezelf. Ik kan goed analyseren, durf door te vragen en kan snel schakelen. Inzicht geeft uitzicht!

 • img
  Pieta Moret
  Senior coach - Adviseur

  Het enthousiasmeren en verbinden van mensen zijn voor mij belangrijke aspecten om mensen te helpen een duidelijk (gezamenlijk) doel voor ogen te hebben. Ik leg de lat graag hoog en verwacht dit ook van de mensen om mij heen. Ik houd van open communicatie en ga een moeilijk gesprek niet uit de weg. Aan het eind van de dag heb ik resultaat behaald als mensen gemotiveerd zijn om datgene te doen waar ze goed in zijn.

 • img
  Mieke van Herk
  Senior re-integratiecoach

  Ik werk graag volgens de oplossingsgerichte stroming door te kijken naar wat wel werkt, wat heeft eerder gewerkt en hoe kun je die kwaliteiten nu weer inzetten voor de volgende stap. Ik ga uit van de kracht van de kandidaat en weet dit te matchen met de eisen van de organisatie. Mijn activiteiten vergen een grote mate van flexibiliteit, verantwoordelijkheid en niet in de laatste plaats integriteit. Ik wil mensen verder helpen op het terrein van hun keuze. Ik sta dan ook bekend als een bevlogen, verantwoordelijke en onafhankelijke professional.

 • img
  Rieki Vermeer
  Senior re-integratiecoach

  Ik houd ervan om mensen te coachen en ondersteuning te bieden bij hun ontwikkeling op het gebied van werk. Ik vind het fantastisch om te zien hoe mensen in beweging komen en geactiveerd worden wanneer zij passend werk kunnen doen. Ik werk vanuit de oplossingsgerichte methode. Hierbij help ik mensen weer zelf na te denken over oplossingen en mogelijkheden en speel ik als coach een begeleidende rol. Zo heeft men zelf de regie. Authenticiteit, respect en echt luisteren naar de ander zijn kernwaarden voor mij!

 • img
  Johan Knuivers
  Directeur / relatiebeheerder

  Ieder mens schrijft zijn levensverhaal en werk speelt daarin een belangrijke rol. Maar wat als je door een beperking langs de zijlijn staat? Dan ben je afhankelijk van ondernemers die je een kans geven. Niet omdat ze daarmee hun economisch rendement verbeteren, wél omdat ze een bijdrage willen leveren aan de samenleving. Deze ondernemers ondersteun ik van harte bij het inzetten van mensen op duurzame wijze. Ieder(s) succes begint met een kans!

‘Geef mensen een kans vanuit uw hart’
Albert Heijn Werkendam

Over Talenta

Talenta is een christelijke organisatie voor jobcoaching en reïntegratie.
Mensen helpen bij het vinden en behouden van een baan is onze passie én ons vak.

Adres

Hoofdvestiging Talenta:

Kastanjelaan 10

2982 CM Ridderkerk

T: 0180-44 26 43 E: info@talentavoorondernemers.nl
Privacyverklaring

Adres

Hoofdvestiging Talenta:

Kastanjelaan 10

2982 CM Ridderkerk

T: 0180-44 26 43 E: info@talentavoorondernemers.nl

Nieuwsbrief