Outplacement 

Een outplacementtraject wordt opgestart als de huidige werksituatie moet worden beëindigd door bijvoorbeeld langdurige ziekte of ontslag. Doel van een outplacementtraject is bemiddeling van de werknemer naar een andere werkplek. Daarnaast is er aandacht voor het afscheid nemen van de huidige werksituatie.

Een traject start met een intake en assessment. We maken hierbij gebruik van de TMA Methode waardoor een persoonlijk profiel met de belastbaarheid, kwaliteiten en valkuilen ontstaat. Samen zoeken we naar een passende werkplek. Daarbij kunt u gebruik maken van Talenta Detachering & uitzenden. De begeleider helpt bij het opstellen van een cv en het solliciteren. Wanneer dit slaagt, instrueren we de nieuwe werkomgeving en sluiten we de oude werksituatie zorgvuldig af. Door middel van een voortgangsrapportage blijft u als opdrachtgever op de hoogte.

Kosten
U kunt kiezen uit trajecten met diverse looptijden. Talenta biedt ook trajecten voor re-integratie 2e spoor en re-integratie 3e spoor. Wilt u meer informatie ontvangen over deze trajecten? Vraag dan onze informatiebrochure aan door middel van het invullen van onderstaande gegevens.

Andere diensten

Talenta voor ondernemers levert allerlei diensten, om ondernemers te ontzorgen in al hun arbeidsvraag-
stukken. Een overzicht:

Wilt u meer informatie ontvangen?

‘Geef mensen een kans vanuit uw hart’
Albert Heijn Werkendam

Over Talenta

Talenta is een christelijke organisatie voor jobcoaching en reïntegratie.
Mensen helpen bij het vinden en behouden van een baan is onze passie én ons vak.

Adres

Hoofdvestiging Talenta:

Kastanjelaan 10

2982 CM Ridderkerk

T: 0180-44 26 43 E: info@talentavoorondernemers.nl
Privacyverklaring

Adres

Hoofdvestiging Talenta:

Kastanjelaan 10

2982 CM Ridderkerk

T: 0180-44 26 43 E: info@talentavoorondernemers.nl

Nieuwsbrief