Re-integratie 3e spoor

Na twee jaar ziektewet volgt de WIA keuring bij het UWV. Als daaruit blijkt dat de werknemer (gedeeltelijk) weer aan de slag kan, komt de werknemer in aanmerking voor een WGA uitkering. De kosten voor deze uitkering draagt het UWV, tenzij de werkgever eigenrisicodrager is. Voor het begeleiden van de werknemer naar passend werk, starten wij een re-integratietraject 3e spoor.

De re-integratieconsulent start met een intake en een assessment. Talenta maakt hierbij gebruik van de TMA Methode. Samen met de werknemer stellen wij een persoonlijk profiel op met de belastbaarheid, kwaliteiten en valkuilen. Samen zoeken wij naar een passende werkplek. Daarbij kunt u eventueel gebruik maken van Talenta Detachering & uitzenden. De begeleider helpt bij het opstellen van een CV en het solliciteren. Wanneer dit slaagt, instrueren we de nieuwe werkomgeving en sluiten we de oude werksituatie zorgvuldig af. Door middel van een voortgangsrapportage blijft u als opdrachtgever op de hoogte.

Kosten
U kunt kiezen uit trajecten met diverse looptijden. Talenta biedt ook trajecten voor re-integratie 2e spoor en outplacement. Wilt u meer informatie ontvangen over deze trajecten? Vraag dan onze informatiebrochure aan door middel van het invullen van onderstaande gegevens. 

Andere diensten

Talenta voor ondernemers levert allerlei diensten, om ondernemers te ontzorgen in al hun arbeidsvraagstukken. Een overzicht:

 

Heeft u vragen over onze diensten? Neem contact met ons op via (0180) 44 26 43. Of stuur uw vraag per e-mail naar info@talentavoorondernemers.nl

Wilt u meer informatie ontvangen?

‘Geef mensen een kans vanuit uw hart’
Albert Heijn Werkendam

Over Talenta

Talenta is een christelijke organisatie voor jobcoaching en reïntegratie.
Mensen helpen bij het vinden en behouden van een baan is onze passie én ons vak.

Adres

Hoofdvestiging Talenta:

Kastanjelaan 10

2982 CM Ridderkerk

T: 0180-44 26 43 E: info@talentavoorondernemers.nl
Privacyverklaring

Adres

Hoofdvestiging Talenta:

Kastanjelaan 10

2982 CM Ridderkerk

T: 0180-44 26 43 E: info@talentavoorondernemers.nl

Nieuwsbrief